Programma symposium ‘De Vitale Dokter’

Geachte relatie,

Beste collega,

De vakgroep Professional Performance wil een feest maken van vitale dokters. De feestelijke aanleiding van dit symposium is meervoudig.

  • 2 Vitaliteitsproefschriften zijn afgerond! AMC promovendi Joost van den Berg (aios interne geneeskunde) en Lenny Lases (aios heelkunde) presenteren hun wetenschappelijke werk.
  • Het project “Professionaliteit in Vitaliteit” is succesvol afgerond. Een samenwerking van AMC, VeiligheidNL, Medox en het Ministerie van SZW resulteerde in evidence-based diensten voor de klinische praktijk.

We bieden deze dag een inspirerend en interactief programma.

Onder voorzitterschap van prof Kiki Lombarts worden deelnemers bijgepraat over de laatste wetenschappelijke inzichten, en worden de resultaten van het succesvol afgeronde project Professionaliteit in Vitaliteit gepresenteerd.

Medisch Specialisten en andere geïnteresseerden zijn van harte genodigd om samen met collega’s vitaliteit verder te verkennen, verdiepen en te ervaren in workshops, een plenair vitaliteitsdebat en reflectie op (uw eigen) vitaliteit in relatie tot (uw) professional performance.

Het symposium ‘De Vitale Dokter’ zal op 11 oktober van 15:00-21:00 plaatsvinden in het Tobacco Theater aan de Nes 75-87 te Amsterdam.

Het programma staat hieronder (klik om te vergroten). Boordevol inspiratie, interactie, diversiteit, wetenschap & praktijk.

De inschrijving is gesloten

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met m.p.debets@amc.uva.nl